Kennismaken met de Kleiduifjes!

Maak kennis met een unieke creatieve sessie voor groepen tot 350 man

Met een mobiel atelier komen de Kleiduifjes op locatie. Iedereen krijgt een bolletje klei. Hiervan wordt een gelukwens of mascotte gemaakt in de vorm van een klein beeldje. Van al deze beeldjes wordt live, op locatie door een beeldend kunstenaar, een kunstwerk gemaakt.

Het uiteindelijke beeld wordt in het atelier van de kunstenaar gedroogd, afgebakken en geglazuurd in een keramiekoven. Als het kunstwerk af is komt het bij de opdrachtgever te staan en wordt het feestelijk onthuld.

Uit het hoofd en met de handen in de klei: Tijdens een plenaire bijeenkomst, een inspiratiedag, een workshop-carroussel, tussen de gangen door van een diner of bij het openen van een nieuw bedrijfspand. Voor ieder type event geven wij een passende creatieve sessie vorm die elke keer resulteert in een prachtig kunstwerk. 

Een creatief foto-gastenboek en een kunstwerk: Gegarandeerd lachen en interactie tijdens deze creatieve sessie! Er wordt ook een foto-gastenboek gemaakt. Iedereen gaat met z'n kunstwerkje op de foto, hun bijbehorende gelukswens wordt genoteerd. Van de portretten en gelukswensen wordt een boek gemaakt. Later kan je aan de hand van het boek terugvinden wie welk beeldje heeft gemaakt in het kunstwerk en welke wens daarbij hoort.

Teambuilding: Samen een kunstwerk maken: Een intensieve workshop waarbij in samenwerking met collega’s een kunstwerk wordt gemaakt. Geef verschillende thema’s en functies binnen het bedrijf vorm in klei. Men ervaart hoe het is om aan het werk van een ander te werken. Hoe het is om het eigen werk uit handen te geven. Met en zonder communicatie.