Een kunstwerk maken met alle genodigden op een feest of bruiloft!

Wat wij leveren:

  • Keramisch kunstwerk
  • Foto-gastenboek met geluks-wensen 
  • Creatieve activiteit tijdens bruiloft of feest
  • Creatieve workshop 
  • Kunstenaar met assistenten op locatie
  • Mobiel atelier
  • Materiaal
  • Stookkosten keramiekoven

Creativiteit werkt verbindend:

Door iedereen een gelukswens te laten boetseren, komt er een diepere verbinding tot stand met het moment.

Creativiteit zorgt voor een open en ongedwongen sfeer. Het is een goede ijsbreker om genodigden, op een speelse manier, kennis te laten maken terwijl ze creatief bezig zijn.

Men is nieuwsgierig naar wat een ander maakt en naar de wens die erbij hoort. Gegarandeerd lachen en interactie tijdens deze creatieve sessie!

 

 


Samen een keramisch kunstwerk maken: Leuke creatieve workshop voor groepen!

Op zoek naar een leuke en creatieve groepsactiviteit voor een bruiloft, familiefeest of jubileumfeest? 

De Kleiduifjes regelen het! Gewoon... even lekker kleien! Superleuk!!!  Onder begeleiding van de kunstenaars van het Kleiduifjes-team worden de mooiste beeldjes gemaakt. Van al deze beeldjes maken onze kunstenaars een keramisch kunstwerk. Een mooi aandenken aan een bijzondere dag.

Creatief aan de slag met de handen in de klei: Tijdens een feest even helemaal los op een stukje klei? Bij een mobiel atelier, creatieve sessies met klei op locatie aan een tafel die uitnodigt tot een moment van creativiteit. Iedereen krijgt een bolletje klei. Maakt hiervan een klein beeldje dat iets zegt over zijn of haar persoonlijke connectie met de feesteling. Van al deze beeldjes wordt een kunstwerk gemaakt: Een treffend en uniek portret gemaakt door vrienden en familie.

Liever een uitgebreidere groepsworkshop? Maatwerk is onze specialiteit! In goed overleg stellen wij een creatieve workshop samen die volledig is afgestemd op de aard van het feest. Van alle beeldjes die tijdens de workshop zijn gekleid, maken de Kleiduifjes één groot kunstwerk. 

Een creatief foto-gastenboek en een kunstwerk!

Iedereen schrijft de betekenis van het beeldje op en gaat hiermee op de foto. Van al deze foto's een foto gastenboek gemaakt. Een uniek document van alle aanwezigen op het feest, met hun gelukswensen en hun kunstwerkjes. Aan de hand van dit boek kan men later terug vinden wie welk beeldje in het kunstwerk heeft gemaakt en wat het beeldje symboliseert. Klik hier voor een voorbeeld van de Kleiduifjes op een bruiloft en hier voorbeeld van een vrijgezellen workshop op maat. En hier voor een workshop ter ere van het afscheid van een collega.

Een kunstwerk als prachtig aandenken aan een bruiloft of feest! Het uiteindelijke beeld wordt in het atelier van de kunstenaar gedroogd, afgebakken en geglazuurd in een keramiekoven. De kleur van het kunstwerk wordt in overleg bepaald. Indien gewenst wordt er een lichtje in de sculptuur verwerkt.

 

De vorm van ieder kunstwerk is uniek. Dit is ook afhankelijk van het aantal deelnemers. En wordt vooraf altijd afgestemd met de opdrachtgever.

 

Met kleinere gezelschappen maken we vaak een grote kandelaar, een mooi pronkstuk voor op tafel!

 Waar en wanneer komen de Kleiduifjes?

Wij komen op locatie door heel Nederland. Faciliteren een creatieve sessie, creatieve activiteit of creatieve workshop met klei. We maken samen een kunstwerk van klei. Twijfel niet om contact op te nemen! Wij brengen graag creativiteit op uw: bedrijfsevent, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, personeelsfeest, jubileumfeest, afscheid van een collega, familiefeest, huwelijk, bruiloft, trouwdag, vrijgezellendag of verjaardagsfeest.