Geef een kunstwerk kado!

Even helemaal los en met de handen in de KLEI: Ben je ter ere van een bijzondere gelegenheid naar een uniek kado èn tegelijkertijd een leuke groepsactiviteit? 

 

Het is superleuk om met z'n allen samen te werken aan een kunstwerk dat jullie kado kunnen geven.

 

Maatwerk: Wij komen op locatie en faciliteren een leuke workshop. Vooraf stemmen we af wat het beste past bij jouw gelegenheid.  Hierdoor krijgt het samenzijn meer diepgang. Samen creatief bezig zijn werkt verbindend en is een goede ijsbreker. 

 

Met kleinere gezelschappen maken we een mooi kunstwerk in de vorm van een kandelaar.

Leuke Opdrachtjes: In relatief korte tijd worden één of meerdere opdrachten uitgevoerd. Met de professionele begeleiding van een beeldend kunstenaar lukt dit altijd! Denk hierbij aan:

  • zelfportret kleien
  • klei je collega
  • gelukswens kleien
  • beste eigenschap kleien
  • klei een persoonlijke herinnering

Aan de hand van de opdrachten komen er leuke gesprekken op gang. Waarbij iedereen de betekenis van het gekleide beeldje kan toelichten. Dit kan ook worden genoteerd en samen met portretfoto's tot boekje worden verwerkt.

Van alle beeldjes wordt één groot kunstwerk gemaakt. Een fantastisch en uniek kado! Neem contact op, dan kijken we samen wat de Kleiduifjes voor jouw gelegenheid kunnen betekenen.


Onderstaande video is het resultaat van een team dat, ter gelegenheid van het afscheid van een collega, samen creatief aan de slag ging: