Maak samenzijn tastbaar!
04. mei 2021
Juist nu: In een tijd waarin met elkaar samenkomen een unieke aangelegenheid op zichzelf is, kunnen wij waarde toevoegen. Creëer samen met de Kleiduifjes een tastbare herinnering aan een samenzijn! Maak met alle aanwezigen samen een kunstwerk van klei.
Geef een kunstwerk kado!
04. september 2020
Maak voor een bijzondere gelegenheid een kunstwerk met een klein gezelschap en geef het kado. Leuke workshop voor een gezelschap van maximaal 20 personen.

16. januari 2020
Onder grote belangstelling werd het kunstwerk voor het IKNL onthuld. Bekijk hier de video van de Artistieke Analyse van het kunstwerk. Mooi om te zien hoe medewerkers op zoek gaan naar hun bijdrage aan het kunstwerk. Nog leuker om ze hun beeldjes te zien vinden met de daarbij horende trotse reacties
12. december 2019
Lees hier alles over het kunst-participatie-project tijdens de kerstmarkt in het UMCU!

17. september 2019
Creatief aan de slag met de handen in de klei tijdens een bedrijfsuitje. Een mobiel atelier op locatie geeft creatieve sessies met klei! Maak onder begeleiding van onze kunstenaars samen één groot kunstwerk voor het bedrijf.
11. juni 2019
Een leuke en creatieve groepsactiviteit of workshop tijdens een bruiloft of feest? Wij geven workshops en creatieve sessies vorm op maat die resulteren in een uniek kunstwerk met een fotogastenboek!

24. mei 2019
Evenementenbureau Arjan van Dijk organiseerde voor hun opdrachtgever een CongresFestival. De Kleiduifjes verzorgden hier een creatieve workshop.
04. april 2019
Dit kunstwerk vertelt het verhaal van de medewerkers van het BovenIJ ziekenhuis over de bezieling waarmee zij hun vak uitoefenen. Het toont onderlinge verbondenheid en maakt samenwerking zichtbaar.

28. maart 2019
Lees hier de Artistieke Analyse van het kunstwerk dat de Kleiduifjes tijdens het 25 jarig jubileumfeest van XS4ALL maakten in samenwerking met aanwezige medewerkers.
01. februari 2019
Tijdens een intieme bruiloft voor een klein gezelschap van 12 personen verzorgden de Kleiduifjes een uitgebreide workshop. Naar aanleiding van een geleide visualisatie boetseerden de deelnemers Godinnen. Bij iedere Godin hoort een sterrenbeeld. Hierdoor is het kunstwerk als een jaarkalender, die elke maand een stukje kan worden gedraaid.

Meer weergeven