24. oktober 2018
Een teambuilding met 40 personen van 2,5 uur met een gezamenlijk kunstwerk als tastbaar resultaat.
24. september 2018
Een uniek kunstwerk gemaakt door familie en vrienden tijdens een 25 jarig huwelijksjubileum met een lichtje en een fotoalbum.

15. mei 2018
Ben je op zoek naar een leuke workshop voor een vrijgezellendag? Zet je handen in de klei en maak samen een uniek kunstwerk als kado voor de bruid of bruidegom!
11. januari 2018
Meerwaarde creëren tijdens een bedrijfs-event? In deze blog vertellen wij over onze laatste opdracht, die laat heel mooi zien hoe de Kleiduifjes dat doen.

20. november 2017
Afgelopen week gaven wij in opdracht van eventbureau More Balls Than Most aan 50 personen een workshop van 2,5 uur in theater de Rode Hoed in Amsterdam. Doel van deze workshop was het doen van een groepsactiviteit waarbij de deelnemers elkaar beter leerden kennen en hun verbinding met het bedrijf zichtbaar maakten.
07. november 2017
Teamwork makes Dreamwork! De Kleiduifjes doen waar ze goed in zijn: Het bedenken en faciliteren van creatieve sessies. Maak kennis met 3DMindMaps, TeamBeeld en DesignThinking!

19. september 2017
Wat is de toegevoegde waarde van creativiteit tijdens een bedrijfevents? Lees deze blog en ontdek 5 redenen waarom een creatieve activiteit zo belangrijk is tijdens events!
08. augustus 2017
Maak kennis met een unieke creatieve sessie voor groepen tot 350 man. Met een mobiel atelier komen de Kleiduifjes op locatie. Iedereen krijgt een bolletje klei. Hiervan wordt een gelukwens of mascotte gemaakt in de vorm van een klein beeldje. Van al deze beeldjes wordt live, op locatie door een beeldend kunstenaar, een kunstwerk gemaakt.