17. september 2019
Creatief aan de slag met de handen in de klei tijdens een bedrijfsuitje. Een mobiel atelier op locatie geeft creatieve sessies met klei! Maak onder begeleiding van onze kunstenaars samen één groot kunstwerk voor het bedrijf.
24. mei 2019
Evenementenbureau Arjan van Dijk organiseerde voor hun opdrachtgever een CongresFestival. De Kleiduifjes verzorgden hier een creatieve workshop.

04. april 2019
Dit kunstwerk vertelt het verhaal van de medewerkers van het BovenIJ ziekenhuis over de bezieling waarmee zij hun vak uitoefenen. Het toont onderlinge verbondenheid en maakt samenwerking zichtbaar.
28. maart 2019
Lees hier de Artistieke Analyse van het kunstwerk dat de Kleiduifjes tijdens het 25 jarig jubileumfeest van XS4ALL maakten in samenwerking met aanwezige medewerkers.

24. oktober 2018
Een teambuilding met 40 personen van 2,5 uur met een gezamenlijk kunstwerk als tastbaar resultaat.
24. september 2018
Een uniek kunstwerk gemaakt door familie en vrienden tijdens een 25 jarig huwelijksjubileum met een lichtje en een fotoalbum.

10. juli 2018
Ben je op zoek naar een leuke en creatieve teambuilding workshop? Even helemaal uit het hoofd en met de handen in de klei? Een uitdaging tot een nauwere samenwerking? Maak samen een kunstwerk!
15. mei 2018
Ben je op zoek naar een leuke workshop voor een vrijgezellendag? Zet je handen in de klei en maak samen een uniek kunstwerk als kado voor de bruid of bruidegom!

11. januari 2018
Meerwaarde creëren tijdens een bedrijfs-event? In deze blog vertellen wij over onze laatste opdracht, die laat heel mooi zien hoe de Kleiduifjes dat doen.
20. november 2017
Afgelopen week gaven wij in opdracht van eventbureau More Balls Than Most aan 50 personen een workshop van 2,5 uur in theater de Rode Hoed in Amsterdam. Doel van deze workshop was het doen van een groepsactiviteit waarbij de deelnemers elkaar beter leerden kennen en hun verbinding met het bedrijf zichtbaar maakten.

Meer weergeven