Een kunstwerk voor het Innerlijke Vuur van een bedrijf
03. april 2023
De Kleiduifjes waren aanwezig op het 50 jarig jubileumfeest van OVD. We hebben toen iedereen die aanwezig was gevraagd om een mascotte te kleien. In deze blog het kunstwerk met de artistieke analyse.
Twee vliegen in één klap:
16. mei 2022
Teambuilden en afscheid nemen van een collega die met pensioen gaat: Met deze teambuilding-workshop van de Kleiduifjes sla je twee vielen in één klap.

Lotus UMCU
04. februari 2022
De handen zijn als bloemblaadjes, die de gelaagdheid binnen de organisatie verbeelden. Het maakt de onderlinge verbondenheid van de medewerkers zichtbaar. Doordat eenieder zijn of haar functie uitoefent, krijgt dit organisme vorm en functioneert het.
Maak samenzijn tastbaar!
04. mei 2021
Juist nu: In een tijd waarin met elkaar samenkomen een unieke aangelegenheid op zichzelf is, kunnen wij waarde toevoegen. Creëer samen met de Kleiduifjes een tastbare herinnering aan een samenzijn! Maak met alle aanwezigen samen een kunstwerk van klei.

Geef een kunstwerk kado!
04. september 2020
Maak voor een bijzondere gelegenheid een kunstwerk met een klein gezelschap en geef het kado. Leuke workshop voor een gezelschap van maximaal 20 personen.
16. januari 2020
Onder grote belangstelling werd het kunstwerk voor het IKNL onthuld. Bekijk hier de video van de Artistieke Analyse van het kunstwerk. Mooi om te zien hoe medewerkers op zoek gaan naar hun bijdrage aan het kunstwerk. Nog leuker om ze hun beeldjes te zien vinden met de daarbij horende trotse reacties

12. december 2019
Lees hier alles over het kunst-participatie-project tijdens de kerstmarkt in het UMCU!
17. september 2019
Creatief aan de slag met de handen in de klei tijdens een bedrijfsuitje. Een mobiel atelier op locatie geeft creatieve sessies met klei! Maak onder begeleiding van onze kunstenaars samen één groot kunstwerk voor het bedrijf.

11. juni 2019
Een leuke en creatieve groepsactiviteit of workshop tijdens een bruiloft of feest? Wij geven workshops en creatieve sessies vorm op maat die resulteren in een uniek kunstwerk met een fotogastenboek!
24. mei 2019
Evenementenbureau Arjan van Dijk organiseerde voor hun opdrachtgever een CongresFestival. De Kleiduifjes verzorgden hier een creatieve workshop.

Meer weergeven