Maak samenzijn tastbaar!

Dit is waar wij goed in zijn: Het zichtbaar maken en vormgeven van samenzijn. Van een team, bedrijf, organisatie of instituut. Maar ook tijdens een viering, huwelijk of afscheidsceremonie met familie en vrienden.


Juist nu; in een tijd waarin met elkaar samenkomen een unieke aangelegenheid op zichzelf is, kunnen wij waarde toevoegen. Door het samenzijn tastbaar te maken, komt er een monument in de vorm van een kunstwerk van klei tot stand. Een tastbare herinnering aan een bijzonder moment.

 

Fysiek bij elkaar aanwezig zijn en samenkomen met grote gezelschappen is nu minder vanzelfsprekend. Om de verbondenheid tussen verschillende mensen zichtbaar te maken, binnen een bedrijf of familie, maken wij samen een kunstwerk.

 

Hoe gaat dit: Iedereen maakt een beeldje van klei. Dit kan bijvoorbeeld een zelfportret of de functie binnen de organisatie zijn. Van al deze beeldjes maken de Kunstenaars van de Kleiduifjes één groot kunstwerk. Het kunstwerk gaat mee naar het keramiek-atelier, waar het wordt gedroogd en afgebakken in een keramiek-oven. Zodat het een echt keramisch kunstwerk wordt.

 

 

Dit kunstwerk is veelal een treffende weergave van de organisatie. Vergelijkbaar de functie van een inheemse totempaal of levensboom. Neem contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn, binnen de huidige maatregelen, voor jouw samenzijn!