Vrijgezellen Workshop: BeschermEngelen voor het huwelijk.

 

Ben je op zoek naar een leuke workshop voor een vrijgezellendag? Zet je handen in de klei en maak  een gezamenlijk en uniek cadeau voor de bruid of bruidegom!

 

Boetseer een engel voor het huwelijk. Bedenk welke bijzondere krachten de engel die jij vormgeeft heeft. Dit schrijf je op. Iedereen gaat op de foto met zijn of haar engeltje. Alle foto's in combinatie met de schrijfsels komen in een fotoboekje. 

Een leuke herinnering aan de vrijgezellendag! Maar ook handig om later terug te vinden wie welke engel heeft gemaakt. En om te ontdekken welke bijzondere kracht deze heeft! 

 

Nog nooit een engel gekleid? No worries: Aan de hand van een naaktmodel, man of vrouw, boetseert iedereen een prachtige engel ;) Natuurlijk krijg je hierbij de nodige tips en tricks!

 

Van alle geboetseerde engelen maak ik een kunstwerk voor het bruidspaar.

 

Organiseer je de vrijgezellendag ten minste één maand voor de trouwdag? Dan is het kunstwerk gereed voor de trouwdag en kan het aan het bruidspaar cadeau worden gegeven.

 

Twee vliegen in één klap: Tijdens de vrijgezellendag doe je samen een leuke activiteit en creëer je tegelijkertijd een uniek kunstwerk! Voor meer informatie druk op de knop en stuur een berichtje: