Kunstwerk maken tijdens een huwelijk of feest

Een leuke en creatieve groepsactiviteit of workshop tijdens een bruiloft of feest? Wij geven workshops en creatieve sessies vorm op maat die resulteren in een uniek kunstwerk met een fotogastenboek!

De Kleiduifjes waren onlangs op een prachtige brasserie in het bos waar zich een huwelijk voltrok. In samenwerking met alle genodigden maakten wij een kunstwerk voor het bruidspaar. Wij waren met ons mobiele atelier op locatie. Alle genodigden hebben we gevraagd om een beeldje te maken dat een gelukswens voor het bruidspaar was of hun persoonlijke band met het bruidspaar symboliseerde.

Iedereen heeft een mooi beeldje van klei gemaakt en hierbij opgeschreven wat dit symboliseert. Deze tekst is samen met het beeldje gefotografeerd.

 

Vervolgens gingen alle genodigden met hun beeldje op de foto. Van al deze foto's maken wij een fotogastenboek.

Dit is een mooi document met portretfoto's van iedereen die aanwezig was op de bruiloft. Van alle beeldjes die zijn gemaakt. En van de gelukswens die daarbij hoort.

 

Aan de hand van dit fotoboek kan het bruidspaar later terugvinden wie wat in het kunstwerk heeft gemaakt. En teruglezen wat de beeldjes symboliseren.

 

Een uniek en prachtig concept ontwikkeld door de Kleiduifjes. Dat zo een prachtige en tastbare herinnering vormgeeft aan een unieke dag!

De kunstenaars van het Kleiduifjes-team maken van alle beeldjes één keramisch kunstwerk. Het maken van grote sculpturen en werken met klei is onze expertise. Hierdoor is het eindresultaat echt een professioneel samengestelde sculptuur.

 

Bij dit kunstwerk is door het bruidspaar gekozen voor een bronsglazuur. Dit geeft het kunstwerk een stoere en robuuste uitstraling. Een mooie eyecatcher voor in huis!

De Kleiduifjes ook op uw feest? Neem contact met ons op voor meer info over de mogelijkheden!