Hoe voeg je persoonlijke waarde toe aan een bedrijfsevent?

Een voorbeeld: Samen een kunstwerk maken tijdens het afscheidsfeest van een directeur.

De Kleiduifjes hebben in samenwerking met alle medewerkers van een kinderdagverblijf tijdens het afscheidsfeest van hun directeur een kunstwerk gemaakt. 


Hoe kun je het afscheid van een directeur op zo'n manier invullen dat het van grote persoonlijke waarde is?

Door alle medewerkers tijdens een creatieve sessie een beeldje te laten maken aan de hand van deze vraag:

"Maak een vorm die symbool staat voor jouw persoonlijke band met de directeur of maak iets dat symbool kan staan voor de persoonlijkheid van de directeur."

Iedereen schrijft hier een persoonlijk woord bij en gaat met z'n beeldje op de foto. Ook alle persoonlijke noten worden gefotografeerd. Hiervan wordt een fotoboek gemaakt. Een mooi document van alle medewerkers, hun persoonlijke noten en de beeldjes. 

Alle kleine beeldjes worden direct tijdens het feest verwerkt tot één groot kunstwerk. Men vindt het hartstikke leuk om toe te kijken hoe de kunstenaars aan de slag gaan en het kunstwerk wordt opgebouwd. Om te zien welke plek hun beeldje in het kunstwerk krijgt.

Het kunstwerk wordt in ons keramiek-atelier afgebakken en geglazuurd. Daarna komt het met het fotoboek bij de directeur te staan. Aan de hand van het fotoboek kan je precies terugvinden wie welk beeldje in het kunstwerk heeft gemaakt en welke persoonlijke noot daarbij hoort.

Voor deze opdracht leveren wij:

  • Een creatieve sessie met 60 medewerkers tijdens het afscheidsfeest.
     
  • Een fotoboek met van iedere medewerker een foto met zijn beeldje met daarbij een persoonlijke noot aan de directeur. Aan de hand van dit fotoboek kun je terugvinden wie welk beeldje in het kunstwerk heeft gemaakt en wat de gedachte erachter is.
     
  • Een kunstwerk gemaakt door iedereen die aanwezig was op het afscheidsfeest, een uniek en persoonlijk afscheidskado.

    Prijsindicatie: €2000,-