Zodiac Goddess Calender: een Spiritueel Kunstwerk!

Tijdens een intieme bruiloft voor een klein gezelschap van 12 personen verzorgden de Kleiduifjes een uitgebreide workshop. Naar aanleiding van een geleide visualisatie boetseerden de deelnemers Godinnen. Bij iedere Godin hoort een sterrenbeeld. Hierdoor is het kunstwerk als een jaarkalender, die elke maand een stukje kan worden gedraaid.

In de voet van het kunstwerk zijn de krachtdieren van de Vier Windrichtingen verwerkt. De adelaar op het Oosten, het paard op het Zuiden, de beer op het Westen en de zwaan op het Noorden. Deze Vier Windrichtingen zijn verbonden met de seizoenen en sluiten mooi aan bij het kalenderthema.

Gezamenlijk is gewerkt aan een mooi kunstwerk! Gemaakt door de meest dierbare mensen uit het leven van het bruidspaar. Hierdoor krijgt het kunstwerk een bijzondere betekenis.

 

Tijdens de workshop hebben de deelnemers ook gelukswensen voor het bruidspaar geboetseerd. Deze zijn in het bovenste gedeelte van het kunstwerk verwerkt.

 

Ook is hier een geheim doosje verwerkt in de vorm van een hart. Hierin kun je bijzondere dingen bewaren. Boven op zit een zelfportret dat het bruidspaar heeft geboetseerd.

In het middelste deel zijn de Godinnen verwerkt. Ook bevat dit kunstwerk een lampje. Hierdoor straalt het licht het kunstwerk uit. Dit geeft het kunstwerk nog meer mysterie.

Al met al een prachtig kunstwerk vol met spiritualiteit, mystiek en intimiteit. Dit is een mooi voorbeeld van ons maatwerk: De workshop en het zodiac-idee voor het kunstwerk zijn volledig naar het idee en de wens van het bruidspaar vormgegeven. 

 

Samen, met de opdrachtgever, ontdekken we wat de wensen zijn en gaan we een creatief proces in. Door onze expertise komen we tot leuke en inhoudelijk sterke workshops, die tot verdieping van een event leiden. Het resulteert in unieke kunstwerken die helemaal naar wens van de opdrachtgever is gemaakt!