Kleien op een CongresFestival

Evenementenbureau Arjan van Dijk organiseerde voor hun opdrachtgever een CongresFestival. Dit stond in het teken van fun hebben en lekker doen waar je zin in hebt! Het was groots opgezet met een indrukwekkend festival-programma.

 

Er waren verschillende area's, met ieder een eigen thema. Hier kon men elkaar ontmoeten, samen dansen, lekker verzorgd worden, lachen of creatief zijn. Per thema konden er workshops worden gevolgd. 

 

De kleiduifjes verzorgden een workshop waarbij de medewerkers een mascotte maakten. Voor de functie binnen het bedrijf of voor het team. Van alle mascottes maakten wij één kunstwerk. Als een aanmoedigingscomité of cheerleader-team voor het bedrijf. 

 

Tijdens het festival was er aan creativiteit geen gebrek! Met veel enthousiasme zijn er prachtige mascotte-beeldjes gekleid! Het kunstwerk is over twee maanden helemaal af. Dan wordt het op het kantoor van de opdrachtgever onthuld. Het kunstwerk is dan ook een tastbare herinnering aan een mooi evenement!