"Met Hand & Ziel" in het UMCU

 

Binnenkort komt er aan deze bakstenen muur, vlakbij het personeelsrestaurant, een prachtig kunstwerk te hangen. Gemaakt door medewerkers van het UMC Utrecht in samenwerking met de Kleiduifjes! In opdracht van Art Poetry & Design.

Op de fantastische kerstmarkt voor de medewerkers van het UMC doen we een kunstparticipatie-project. "Hands on” met de Kleiduifjes in het UMC Utrecht: Hieronder een kleine greep uit de teksten en de handen die de werknemers maken op de kerstmarkt!

 

Voor dit kunstparticipatie-project vragen we medewerkers van het UMC Utrecht of ze hun hand willen vormgeven in klei. Ook schrijven ze op met welke bezieling zij hun vak uitoefenen. De kunstenaars van de Kleiduifjes brengen alle handen en teksten samen in één groot kunstwerk.

Wil jij ook een kunstparticipatie-project in jouw bedrijf, wat resulteert in een prachtig kunstwerk aan de muur? Neem dan contact met ons op!