Leuke creatieve groepsactiviteit: bedrijfsuitje van IKNL!

 

In opdracht van Marij Regelt faciliteerden de Kleiduifjes een superleuke creatieve sessie op het bedrijfsuitje van het IKNL! We vroegen de medewerkers om een "Healing Spirit" te kleien; een mascotte die helpt bij de genezing van kanker. Met 350 personen was het volle bak!

 

Er is met veel aandacht en enthousiasme gekleid. En er zijn prachtige beeldjes gemaakt! Extra bijzonder is dat we dit keer verschillende kleuren klei hebben gebruikt: terracotta, zwarte en roze-bakkende klei. Dit geeft een bijzonder mooi effect aan het uiteindelijke kunstwerk!

 

Creatief aan de slag met de handen in de klei. Een mobiel atelier, creatieve sessies met klei op locatie aan een tafel die uitnodigt tot een moment van creativiteit.

 

Gewoon... even lekker kleien! Superleuk!!!  Onder begeleiding van de kunstenaars van het Kleiduifjes-team worden de mooiste beeldjes gemaakt. Van al deze beeldjes maken onze kunstenaars een keramisch kunstwerk. Een mooi aandenken aan een bijzondere dag.

In overleg met de opdrachtgever formuleren wij een boetseer-opdracht. Afgestemd op de organisatie en de aard van het event. Wij leveren altijd maatwerk want ieder bedrijfsevent is uniek! Bijvoorbeeld: Laat iedereen een mascotte of vorm voor zijn of haar functie in de organisatie kleien. Een gelukswens voor het bedrijf in de vorm van een symbool. 

 

De beeldtaal en de symboliek van al deze beeldjes vertellen een uniek verhaal. Het kunstwerk is een treffend portret van het bedrijf of de organisatie. Wij kijken goed naar de symboliek van de beeldjes en schrijven hier een artistieke analyse over. Deze wordt samen met het kunstwerk geleverd.

Tijdens het bedrijfsevent kan deze creatieve groepsactiviteit op verschillende manieren plaatsvinden:

  • Open inloop; gedurende het gehele event kunnen deelnemers aanschuiven en een beeldje kleien. Kunstenaars van de Kleiduifjes zijn continu bij de tafel aanwezig om te inspireren en waar nodig een handje mee te helpen. Lekker relaxed en ongedwongen!
  • Plenaire creatieve sessie; één gezamenlijk moment van creativiteit. Een kunstenaar van TeamKleiduifjes faciliteert een creatieve sessie met een klei-demonstratie aan de gehele groep. Iedereen krijgt gelijktijdig een bolletje klei en maakt een beeldje. Goede ijsbreker, gegarandeerd lachen en hilariteit 

Na afloop van het event verwerken wij alle beeldjes in ons atelier tot één groot kunstwerk. In overleg met de opdrachtgever prikken we een datum waarop het kunstwerk op kantoor feestelijk kan worden onthuld. Leuk in combinatie met een personeelsborrel of kwartaalmeeting!

 

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest? De Kleiduifjes regelen het!